Kako do savršene guze – VIDEO!?

506
SHARE

Kako do savršene guzePoznato je da se iza svake savršene guze krije se puno odricanja i rada.
Jen Selter, jedna od najpoznatijih “guza” na Instagram  zaludila je svet fotografijama svoje savršeno oblikovane guze.

Njena omiljena vežba su čučnjevi, koji su največi krivac za njenu savršenu guzu,  a zahvaljujući napornom radu u teretani vlasnica je jedne od najpoznatijih guza na internetu!

Popularna Jen Selter je dala nekoliko saveta kako postići savršenu pozadinu, a za vežbe ti nije potrebna skupa oprema.

Čučanj

Stopala postavi malo izvan širine ramena. Ramena pomakni unazad, tako da se leđa postave u luk. Raširiti ruke tako da budu paralelno s tlom, a dlanove usmeri prema dolje. Pokret započni uzdahom te zatezanjem trbušnih mišića, bokove pomiči unatrag dok se koljena ne počnu savijati. Pripazi da su ti leđa uvijek ravna.
Bokove spusti tako da su bliži tlu od koljena, te pri povratku u početni položaj izdahni.

Bugarski čučanj
Stani ispred klupice i okreni joj leđa. Nagni levo stopalo na klupicu, a desno koljeno savij i spuštaj dok ne bude paralelno s tlom. Vrati se u početnu poziciju.

Čučanj na jednoj nozi
Podigni jednu nogu ispred sebe i izravnaj je. Spusti se u čučanj ne spuštajući podignutu nogu. Za bolju ravnotežu ispruži ruke ispred ili sa strane.

Burpee
Stani ravno s rukama položenim uz telo , spusti se u čučanj te ruke prisloni na pod ispred sebe. Iz čučnja odskoči u gornju poziciju skleka, a zatim skoči natrag u poziciju čučnja. Ustani, te ponovi ispočetka.

loading...