JUČE HITNO PRIMLJENA U BOLNICU Anabeli lekari jedva spasli život!

621
SHARE

 Anabela Atijas

SKANDAL – Poznata pevačica, Anabela Atijas dobila je napad gušenja, zbog čega je odmah morala da reaguje Hitna pomoć.

Pevačica je zbog problema s alergijom ostala bez vazduha i počela da modri.

Farmeri pozvali Zadrugu, koja je alarmirala Hitnu pomoć. Lekari su više od tri sata ukazivali pomoć pevačici, a njeno stanje se pogoršavalo.

– Anabela od prvog dana ima problem s alergijom, zbog čega su joj lekari propisali terapiju. Smeta joj prašina i polen i vrlo je osetljiva. Iz čista mira u toku jučerašnjeg dana počela je da se guši. Pre toga, svi su ustali, popili kafu i izašli u dvorište, odjednom se čuo vrisak, farmeri su počeli da galame i okupili se oko Anabele.

Dobila je gušenje, pomodrila u licu i nije mogla glas da pusti, jedva je disala. Zadruga je odmah reagovala i pozvala Hitnu pomoć. Posle su je odvezli u Klinički centar Srbije, a na putu do tamo dali su joj injekciju kako bi sprečili koban ishod. Nimalo nije bila naivna situacija! Anabela se jako uplašila i uznemirila, što je još više pogoršalo njeno stanje – rekao je izvor za medije.

– U Kliničkom centru su joj dali još jednu injekciju i primila je dve infuzije. Više od tri sata je provela u bolnici, dok joj se stanje nije malo stabilizovalo. Doktor koji je primio dao joj je novu terapiju. Ukućani su se uplašili, retko ko je bio u situaciji da vidi nekog u tom stanju. Non-stop su se raspitivali za njeno zdravlje – rekao je dobro obavešten izvor.

loading...