JK ŽESTOKA NA SAMOM STARTU, ZBUNILA TAKMIČARA: Volim mlade, plave momke! Totalno si moj tip!

318
SHARE

Jelena Karleuša, Zvezda Granda, komentari, žiriSKANDAL – Nova sezona muzičkog takmičenja Zvezde Granda je počela, a mladi Elmir Buljubašić je prvi kao takmičar otvorio ovu sezonu.

Njegova prva izvedba je bila pesma “Negde u daljini”, a za drugu pesmu je izabrao je “Anonimnu” koju u originalu peva Sloba Vasić.

Popularna članica žirija, Ana Bekuta je smatrala da to nije dovoljno, te je navela da je dečko nije ubedio i da mu zbog toga nije dala glas.

“Nije mi se to dopalo”, bila je kratka pevačica, dok je Marija Šerifović primetila da je takmičar neiskusan.

“Verujem da nekoliko za meseci to može da bude bolje, ali u ovom trenutku je to to”, rekla je Marija.

 

“Nisam za to da ne prođe. Mislim da nije za direktan prolaz, ali jeste za baraž”, rekao je Lukas, a Jelena Karleuša je primetila da je takmičar pokušao da je šarmira.

“Jedan savet za tebe i sve tvoje prijatelje i kandidate, to što gledaš u mene i pokušavaš da me šarmiraš, ja ne padam na te fore. Ja volim mlade, plave, ti si totalno moj tip, ali ja ću zauvek biti srca kamenog. Ti si se lepo pokazao u prvoj pesmi, ali ova druga je bila propast. Kada si me video, ti si se uplašio, namigivala sam ti da te opustim, ali ti si se zbunio. Gledao me je sve vreme”, otkrila je JK.

loading...