JK HISTERISALA NA SNIMANJU: Viki, ja sam ferari, a ti si trabant!

1427
SHARE

Jelena Karleuša, Viki MiljkovićSKANDAL – Popularna pevačica Jelena Karleuša na na snimanju muzičkog takmičenja “Zvezde Granda“ izvređala Viki Miljković

Ona je histerično osula paljbu nakon što joj je nova članica žirija rekla da se ne razume u narodnu muziku.

Karleuša je navela da je ona zvezdetina u odnosu na nju, kao i da je razlika između njih dve kao između „ferarija“ i „trabanta“. Uporno je ponavljala da je narodna muzika seljačka i džiberska, te da mladi kandidati ne bi trebalo to da pevaju u takmičenju, što se nije dopalo Miljkovićevoj.

 

– Divo, ti očigledno ne čuješ narodnu muziku, ne razumeš se u nju i mislim da ne bi trebalo tako da govoriš bar zbog kolega koji pevaju narodnjake – poručila joj je ironično Viki.

Karleuša se vidno iznervirala pa je počela žestoko da je napada na zaprepašćenje ostalih članova žirija.

– Viki, ne možeš da kažeš da se ja ne razumem u muziku jer sam ja zvezdetina za tebe. Ti očigledno ne znaš da sam ja najtiražnija pevačica. Tiraži mojih albuma su ogromni. Ja imam koncerte, a gde ti pevaš? Ja sam „ferari“, a ti si „trabant“ – rekla je Karleuša, koja očigledno ne zna da je Viki pre nekoliko godina oborila rekord po broju prodatih albuma u Srbiji sa više od 200.000 prodatih primeraka CD „Mahi, mahi“.

U sukob se umešao i Saša Popović, te je prekinuo svađu:

– Dobro, dosta je bilo. Idemo dalje – prekinuo je Popović ovu raspravu.

loading...