JELENINA MAMA OTKRILA SVE O ĆERKI!

473
SHARE

Ceca Golubović, Farma, izbacivanje, pubilka, glasoviSKANDAL – Učesnica rijalitija Farma, Svetlana Golubović je izgubula u igri vešrine od ćerke Jelene, te morala napustiti imanje.

Ona je bila veoma srećana jer napušta imanje, a nakon dolaska u studij, Golubovićeva se odmah izgrlila sa majkom Cakom.

“Po prirodi sam pokazala da mogu da se družim sa svima. Toliko su me toplo i srdačno ispratili, ja sam dirnuta. Čim sa izgovorila nešto ona je mislila da je protiv nje, a ja sam samo krenula da komentarišem od Miće, da sam krenula prvo od nje, bilo bi drugačije”, rekla je Ceca.

“Miki je dobar čovek i drago mi je što su se oni družili, žao mi je što je došlo do svađe. Mala razlika u razmišljanju, godinama, načinu života, shvatanja… ono što je za Jelenu izdaja, za njega je prosto… on je hteo da pokaže da je i za farmere i za Jelenu, a ona je želela da se definiše, da ne može da sedi na dve stolice.”

“Jeleni je nekad bilo lakše a nekad teže što sam tu. Tamo bi svako hteo da ima mamu pored sebe. Mnogi su hteli da ja tamo njima budem mama, ali ja nisam smela. Meni je Goga bila simpatična od početka, i Marija Ana posle kada je ušla i Jelena Milošević dok je bila tu… svi su bili tu oko mene”, ispričala je Ceca.

loading...