JELENA KARLEUŠA SE ZAPUSTILA: Kilo gore, kilo dole!!

3487
SHARE

Jelena Karleuša, kilogrami, debljina, ugojila, se dijetaSKANDAL – Popularna pevačica i članica muzičkog žirija Zvezde Granda pokazala da izgleda mnogo drugačije nego na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Jelena Karleuša na jednom nastupu pokazala da joj se guza primetno spustila, a ima i stomak…

Primetno je da se popularna JK u poslednje vreme malo više opustila, bolje reći zapustila.

Iako na društvenim mrežama možemo videti fotografije na kojima je pevačica u top-formi i izgleda kao da stalno vežba, fotografije s nedavnog nastupa u Bosni govore drugačije.

Karleuša je očigledno tokom praznika nabacila nekoliko kilograma.

Jelena Karleuša, kilogrami, debljina, ugojila, se dijetaOna se na sceni pojavila u seksi crnom kostimu, koji je otkrio mnoge falinke na njenom telu.

Primetan je celulit kao i da joj je guza pala. Njena zadnjica uopšte nije onakva kakva je na fotografijama koje objavljuje, primetan je i mali podbradak. Pevačica je izgledala umorno i natečeno, a njeni fanovi su komentarisali da im je neobična i drugačija, te da nisu navikli da je viđaju u takvom izdanju.

Jelena Karleuša, kilogrami, debljina, ugojila, se dijeta

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša u SUZAMA uputila APEL javnosti!

SKANDAL – Popularna pevačica Jelena Karleuša preko društvenih mreža uputila javni apel. Atraktivna JK je putem društvenih mreža apelovala na sve dobre ljude. Ona se potresla kada…
loading...