facebook
SKANDAL

Jelena Karleuša se potresnim rečima oprostila od majke: “Ne brini ništa, sve će biti onako kako si ti želela…

SKANDAL – Majka popularne pevačice, Jelene Karleuše je iznenada preminula u svom stanu u 61. godini usled teške borbe sa opakom bolešću.

Divna Karleuša je 2016. godine hospitalizovana je zbog teškog zdravstvenog stanja, a lekarima u Zemunskoj bolnici javila se tek pošto je počela da kašlje krv.

Majka Jelene Kareluše je preminula oko 12:30 časova u porodičnom domu, a Jelena se u to vreme ukrcavala na let za Beograd. Kako joj ne bi pozlilo na aerodromu u Austriji, prijatelji su odlučili da joj najtužniju vest saopšte kada stigne u Beograd.

Sahrana će biti održana u sredu, 6. marta 2019. godine u 15:20 sati na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Primanje saučešća je od 14:30 sati.

Emotivne čitulje osvanule su u dnevnoj štampi posvećene preminuloj Divni Karleuši. Od nje se i na ovaj način oprostila njena kćerka, Jelena Karleuša.

– Anđele naš lepi i dobri tu si s nama, zauvek dok mi živimo, živiš i ti… – piše u jednoj čitulji, koja je potpisana sa “Jelena, Danijela, Marko, Atina, Nika i Duško”.

Divna Karleuša, Jelena Karleuša

Divna Karleuša, Jelena Karleuša Divna Karleuša, Jelena Karleuša

 

 

loading...

POPULARNO

Loading…