Jelena Karleuša oduševila Sarajlije!

395
SHARE

Jelena Karleuša SKANDAL – Popularna pevačica, Jelena Karleuša pojavila se na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala. Pevačica je u Sarajevo došla kao specijalni gost i obeležila poslednje, finalno veče svojom glamuroznom pojavom.

Naime. Karleuša je u stilu holivudskih zvezda zablistala u najnovijoj kreaciji Donatele Versaće.

Od kada sam videla ovu haljinu na reviji, poželela sam da bude moja. Po mojoj želji i zbog crvenog tepiha, tim „Versace“ je u Milanu uradio dugačku verziju haljine koja je inače originalno do kolena. Iako me svi pitaju za cenu, ja ne bih znala da odgovorim jer je reč o poklonu. Na crvenom tepihu sam imala i pomoć hostesa koje su mi namestale onaj dugački šlep, da bi haljina došla do punog izražaja. Žao mi je što se nije videlo, ali na nogama sam imala i fenomenalne „Versace“ sandale sa štiklom od 16 centimetara tako da sam jedva hodala i bila visoka skoro dva metra, rekla je popularna pevačica.

Nebično je da je pevačica specijalno za ovu priliku skratila svoju inače dugu kosu!

Samo dva sata pre poletanja odlučila sam se na taj potez. Smatram da je taj malo duzi paž trenutno najbolje rešenje za mene i drago mi je sto se svima dopada. Naravno, uz pomoć ekstenzija, moja kosa za par minuta može ponovo biti duga, rekla je JK.

Kada se ceremonia završila, popularna JK  probala poznate sarajevske ćevape u lepinji sa crnim lukom!
Nisam razmažena i zahtevna! Kada su me pitali za neke posebne želje, trazila sam ćevape s lukom! Znate kako dobro idu uz belo vino i uz Versace!? Zar da odem iz Sarajeva a da ne probam ćevape – kaže kroz smeh pevačica.
SKANDAL, SCANDAL, SKANDAL VESTI, SCANDAL VESTI, SCANDAL NOVINE, SKANDAL NOVINE, NOVI SCANDAL, скандал, skandal tabloid, novine scandal,vesti skandal, www skandal, magazin skandal

loading...