Jelena Karleuša na tajnom sastanku kod Karađorđevića!

572
SHARE

Jelena KarleušaSKANDAL – Popularna pevačica, Jelena Karleuša juče je uslikana kako ulazi u kompleks Belog dvora. Pevačica je otišla u palatu kraljevske porodice Karađorđević, gde je u provela više od pola dana.

Karelušina poseta je očigledno bila najvljena jer je pevačica bez problema prošla pored svih gardista koji čuvaju posed.

Pevačica se obukla posebno za posetu dvoru, te je imala na sebi crvene pantalone i majicu u kombinaciji sa naočare sa cirkonima, koje su njen zaštitni znak.

Karleuša je provela više od pet sati  provela u kompleksu dok je njen mobilni telefon sve vreme bio nedostupan.

Pevačicin portparol je bio iznenađen saznanjem i fotografijama koje su snimljene, te nije bio raspoložen da priča o detaljima ovog sastanka.

Ne bih to previše komentarisao. Jelena je uvek puna iznenađenja, pa se strpite malo, pričaće kao i uvek o svemu kada dođe vreme –  rekao je kratko Zoran Birtašević.

Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević ranije je pričao o srpskoj muzici i istakao da mu se dopada baš to što radi Jelena Karleuša.

Volim muziku, pop, klasičnu i rok. Imam i ajpod, pa stavim slušalice i tako slušam muziku. Imamo velike talente na našoj estradi, voleo bih da neko i od njih dođe ovamo. Gajim podjednako poštovanje prema svima. Volim našu muziku, našu tradicionalnu muziku, podjednako kao i modernu muziku. Sviđa mi se to što radi Jelena Karleuša – rekao je tada princ.

princaleksandar
Princ Aleksandar i princeza Katarina
loading...