Jelena Kareluša predstavlja Srbiju na „Evrosongu“?!

481
SHARE

Jelena KarleušaSKANDAL – Poznata pevačica, Jelena Karleuša pregova da 2015. godine ode u Beč i pesmom predstavlja svoj narod.

Mediji su objavili da je  RTS skupio dovoljno novca da Srbija sledeće godine može da ide na „Evrosong“. Objavljeno je da su organizatori pre nekoliko dana povodom ovog takmičenja pozvali na razgovor i atraktivnu Jelenu Karelušu.

– Posle dve godine konačno smo skupili novac, oko 350.000 evra, a to je dovoljno da možemo da pošaljemo predstavnika. Čelnim ljudima u organizaciji je palo na pamet da je možda pravi izbor poslati Jelenu Karleušu, jer je svakako drugačija i posebna. Ona sigurno neće dozvoliti da nešto ne štima, a i ima oko sebe najbolji tim koji će se potruditi da pesma i izvođenje budu na svetskom nivou.

Već se zna da će Graja raditi pesmu za našeg takmičara, a kako smo načuli, Jelena je već pričala i sa njim o tome, jer je za nju potrebna malo urbanija pesma od onih što su se do sad pevale na „Evrosongu“, bar kada je naša zemlja u pitanju. Karleuša želi da, ako se definitivno dogovore, već sada krene sa pripremama, jer ukoliko ide u Beč verujem da će da „puca“ na pobedu – rekao je anonimni izvor za medije.

Popularna Kareluša je na ovu temu za medije rekla:

Više od deset godina sam iz inata odbijala svaki razgovor o tome zbog ružnog odnosa pokojnog Tijanića i RTS-a prema meni. Sada, kada imam podršku domaćih, a pogotovo stranih medija, „Evrosong“ mi deluje kao interesantna ideja. Meni bi svakako to bila čast ako bi naš narod to želeo.

loading...