JEDVA OTERALI ZMAJA IZ KUĆE MILJANE KULIĆ Uvalio se pre 4 dana u cik zore, zvali pomoć da ga izbace!

1278
SHARE

Zmaj od Šipova, Miljana Kulić, Niš, kuća, gost, HepiSKANDAL – Popularni učesnik rijalitija Parovi, Znaj od Šipova upao u kuću bivše učesnice “Parova” dok je njena porodica spavala.

Mediji su objavili da je popularni Zmaj bio je u gostima kod porodice Kulić. Sve to nebi bilo čudno da da samozvani kralj stočara nije zapravo došao u cik zore nenajavljen.

Ilija nije želeo da ode, a pošto im se brzo smučio, Kulići su u pomoć zvali televiziju Hepi.

– Ilija je iznenada došao kod nas, niko ga nije očekivao. Bilo je rano ujutro kad je stigao, a naša kuća je stalno otključana, pa je slobodno ušao i počeo da nas budi. Vikao je iz sveg glasa i zvao mog oca: „Sićo, Sićo, ja sam došao kod vas, probudi se!“ Mama i tata su bili u šoku, uplašili su se jer su mislili da je neki provalnik.

– Nismo mogli da dođemo do reči od njega. Sedeo je na podu i pričao bez prestanka. On i dalje misli da u „Parovima“. Kad god bi neko pokušao nešto da kaže, Zmaj bi počeo da viče: „Tišina, Mariću! Pričam ja. Je l‘ to okej?!“ – rekla je za Kurir Miljana Kulić.

Miljani ispadale bujne grudi! VIDEO

Zmaj od Šipova je s Miljanom i njenim sestrama išao je u obilazak Niša i bio je glavna atrakcija.

– Svi su prilazili da se slikaju s nama. Neki su zezali Zmaja kako je i Gastoz u Nišu i da su ga upravo videli na Tvrđavi, pa je tražio da ga vodim tamo da se obračuna s njim. Jedva sam ga smirila. Kod nas je bio četiri dana, i to nam je bilo previše. Pozvali smo ljude s Hepija da dođu po njega. Vozač je došao i odvezao ga u Šipovo – kaže Miljana.

loading...