Jedna od najlepših Srpkinja ulazi na “Farmu”?! BOLJA SAM OD STANIJE I SORAJE

1163
SHARE

Farma, Farma 2016, Farma 7, Milica DabovićSKANDAL – Atraktivna košarkašica važi za jednu od najlepših Srpkinja.

Kapiten naše košarkaške reprezentacije, Milica Dabović bi volela da uđe na “Farmu” kako bi pokazala da nema nikakve veze sa starletama.
– Ušla bih u “Farmu” ili u bilo koji drugi rijaliti da narod vidi i ljude koji nisu nevaspitani i kojima nije svaka druga reč psovka. Voloela bih da svet vidi da nisam starleta, već košarkašica sa ozbiljnom karijerom. Da pokažem kako jedan profesionalni sportista živi, kako trenira od ranih jutarnjih sati, koliko je borben i koliko ima zdravog duha. Da podstaknem ljude da se i oni okrenu zdravom načinu života. Želim sve da probam u životu, ali ljudi to ne shvataju.

– Oni jednog kapitena, vođu košarkaškog tima upoređuju sa starletama. Da, slikam se u kupaćem kostimu jer se ne stidim svog tela. Ipak, žao mi je kada vidim koliko zlobe ima u ljudima, koliko su iskompleksirani – izjavila je Dabovićeva i dodala da nema nikakvih dodirnih tačaka sa Stanijom, Sorajom, i drugim starletama sa kojima je često upoređuju.

– Kakva crna starleta, pa ja imam sve u životu što mi treba. Sama zarađujem svoj dinar, kupila sam dva stana, automobil. Bitno je da kad legnem u krevet, zaspim za tri sekunde jer sam zadovoljna i spokojna – objašnjava Milica i napominje da joj u Lisoviću nijedan posao ne bi teško pao.
– Reći ću vam samo da sam već muzla kozu, da sam u Herceg Novom gradila kuću, nosila cement, pesak… Znam sve da radim, i ženske i muške poslove. Redovno kuvam, pa mi ni to ne bio problem – zaključila je Milica Dabović.

loading...