facebook
SKANDAL

ON JE GURNUO, ONA MU UDARILA ŠAMARČINU: Luna i Sloba nastavili sa NAJBRUTALNIJIM psovkama i uvredama! VIDEO

SKANDAL – Popularni rijaliti par, Sloba Radanović i Luna Đogani svakodnevno se svađaju i primetno je da je njihova ljubav pred pucanjem.

Nakon što je Sloba odgurnuo Lunu, ona je njemu udarila šamar i nisu pričali ceo dan.

Zanimljivo je da su ljubavnici u jednom trenutku zakopali ratne sekire, ali primirje je kratko trajalo.

“I ja sam bio naivan nekada. To ne može da se promeni, nema tu šta da se menja. To se nauči da ne budeš naivan. Ja tebe ne želim da promenim. Svaka budala može da ti kaže šta misli. Što teraš inat?”, pitao je Sloba Lunu, a ona mu je odgovarala da ga ne razume.

“Praviš od mene debila. Za sve što sam ti do sada rekao bio sam upravu. Ovde nema posesivnosti i ljubomore, ovo je stvar nečeg trećeg. Ti ne treba da budeš loša prema ljudima, nego da se neko plaši tvoga odgovora. Nisi dosledna svojih stavova”, napadao ju je Sloba.

“Ti si baš dosledan! Pričaš sa Teodorom! Šta tebe zabole za njen pritisak?! Nije mogao neko drugi da prokomentariše, nego ti”, prebacila je Luna Slobi, a onda nastavila da ga napada.

“Ti mene tretiraš kao da sam retard. Kao dete debil. Kao dete iz jaslica, kome mama drži lekciju što nije jelo, a apsolutno nemaš pojma kakav ja život imam. To što mene moja mama čuva i tepa ne znači da sam debil i da treba da se čuvam”, pričala je Luna.

“Ti si sad klasična debilčina ako tako misliš”, ljut je bio Radanović, Luna mu je odmah odbrusila.

Pogledajte priloženi video i kako je to izgledalo:

 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


  Kucanica
Loading...

POPULARNO

loading...
To Top
Real Time Web Analytics