facebook
Kristina Kija kockar SKANDAL NOVINE

JAVNOST U SUZAMA! PRVA KIJINA OBJAVA NAKON RAZVODA UPUĆENA SLOBI? Za 40 minuta više od 80.000 PREGLEDA: Srce PUCAi na pola! VIDEO

SKANDAL – Popularni učesnici prve sezone rijalitija Zadruga, Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović zvanično su razvedeni.

Bivši najpoznatiji supružnici u Srbiji su nakon brojnih turbulentnih situacija stavili tačku na dugogodišnju ljubav u zrenjaninskom Osnovnom sudu.

Kijina prva objava na društvenoj mreži Instagram rasplakala je javnost, a sumnja se da je objava posvećena Slobi, za kojeg je poznato da voli Rastinu pesmu “Adio Amore”, koju je često i tražio tokom boravka u Beloj kući.

“Okreni m ileđa, da ne gledam suze u tim zenicama, da ne gledam usne kako se koče dok kazes mi: ‘Da, dobro sam ja’. Okreni, a pogledima svojim više ne znam da vladam dok iz ruke mi pada čaša kristala što se lomi, lomi k’o mi. Adio amore, još volim te jako iako si davno izgubila sjaj, gledam te kako se rušiš polako, a kada to vidim tad rušim se ja…” glasi delić koji je Kockareva odabrala za objavu.

“Drži se lepotice, posle kiše uvek dođe sunce. Čeka tebe nešto mnogo veće, lepše i bolje!” reči su podrške jednog fana.

“Pa je ne verujem! Slobodane Radanoviću imaš li pojma šta ši izgubio? …Idi klekni, ne puštaj je, ne dozvoli da pobede, je.eš razvod! …Vraćaj se po nju i ne puštaj je!” poručivali su obožavaoci razvedenom pevaču, čija je preljuba bila “kap koja je prelila čašu”.

 

loading...

POPULARNO

Loading…