Jadno: Anabela javno pljuje po bivšima!

406
SHARE

Anabela AtijasSKANDAL – Atraktivna pevačica Anabela Atijas se javno narugala Gagiju Đoganiju i Mladenu Raduloviću. snimajući najavu za pesmu „Muzej promašenih ljubavi“, s kojom će nastupiti na Pink festivalu
Anabela Atijas je sa autobiografskom pesmom „Muzej promašenih ljubavi“ oplela po svojim bivšim muškarcima.

Dok je snimala najavu za svoju festivalsku numeru iza pevačice su se na video-bimu pojavljivale slike bivšeg supruga Gagija Đoganija i nekadašnjeg dečka Mladena Radulovića.  Uz deo teksta u kome pevačica peva „on laže kao pas“ u pozadini se javlja Gagijev lik, a na reči „njega prati loš glas“ sledi Mladenova fotka.

Pa, iskreno, nešto smo iskoristili iz mojih starih spotova, izdvojili smo kadrove u kojima se Gagi i Mladen pojavljuju, pošto su oni moji bivši. Ne znam da li će to ostati i deo scenografije na nastupu. To je bila ideja mog producenta Mirka Gavrića, a inače sam ceo scenski deo poverila ljudima kojima verujem. Radi se o uspešnom timu saradnika, koreografiju mi radi Zile, a uzela sam i profesionalce koji će sve da osmisle. Ja ću samo nekoliko dana pred festival doći da to i uvežbamo, pošto nisam u Beogradu – rekla je Anabela za medije.

loading...