IZVLAČILI JE IZ VOZILA Pinkova zvezda doživela saobraćajku!

970
SHARE

Tamara RadmilovićSKANDAL – Lepa Pinkova zvezda Tamara Radmilović je u noći ponedeljak na utorak imala  saobraćajnu nezgodu u Loznici.

Pevačica koju je šira javnost upoznala u prvoj sezoni “Pinkovih zvezda” je nezgodu doživela prilikom povratka sa jednog nastupa.

Pevačia je nakon saobraćajne nezgode hospitalizovana, a svojim prijateljima i fanovima javila se juče iz bolnice.

– Evo dragi moji umesto sa nastupa, večeras vam se javljam direkt iz bolnice! Ali bitno da sam živa i zdrava i da se javljam! 18.april je moj drugi rodjendan jer sam prezivela saobraćajnu nesreću zbog koje ću da promenim mnoge stvari u svom životu!

Sad je sa mnom sve ok , shvatiću ovo kao godišnji odmor! Sada mala pauza od nastupa, uskoro ćete biti obavešteni o istim! Izvinjavam se svim ljudima koji me iskreno vole što su preživeli traumu zbog mene! Ljubim vas”, napisala je Tamara.

U povratku sa jednog rođendana u Loznici u noći u ponedeljak u jednom trenutku izgubila sam koncentraciju u vožnji i uletela sam u jedan kanal i udarila automobilom u betonski zid. Otvorio mi se airbag i samo se se’ćm da sam pala sam u nesvest. Uopšte ne znam kako su me našli i kako su me izvukli iz kola. Samo znam da sam se probudila u bolnici nakon operacije”, rekla je Tamara za Pink.rs.

 

Pukla su mi dva rebra i bešika, ali izgleda da će biti sve u redu. Ležala sam pet dana u bolnici u Loznici i sada su me prebacili u Novi Sad. Nadam se brzom oporavku i da ću nakon deset dana izaći iz bolnice. Sve me boli, ali očekujem da ću za desetak dana napustiti bolnicu. Nakon svega, ovo mi je bila dobra životna lekcija. Moraću da promenim neke navike od ranije. Dobro sam i prošla jer je malo falilo da igubim život jer su povrede bile na nekim opasnim mestima”, rekla je Tamara.

loading...