IZNERVIRALE JE Seka ratuje sa fanovima zbog dojenja!

1365
SHARE

Seka AleksićSKANDAL – Popularna pevačica, Seka Aleksić, koja je na svet donela dečaka Jakova, kao i večina majki smatra da bi svaka majka trebalo da doji bebu, ukoliko je u mogućnosti.

Pevačica je na ovu temu u “Premijeri” navela:

– Za bebu nema ništa zdravije od majčinog mleka, zbog imuniteta i svih onih stvari kasnije. Ne mogu da zamislim da imam mleka a da neću da dojim svoje dete. To je van svake pameti!

Iako su brojne žene podržale Sekin stav, bilo je onih koje su joj uputile i javne kritike.

 

Laku noc…🍼👶🏼💙 #babyboy

Fotografiju objavljuje Seka Aleksić (@seka_aleksic)

– Sigurno doji, dete treba da jede na svaka dva sata, a ona stalno izlazi i ide na javna dešavanja. Ja svoje dete nisam dojila – bio je jedan negativani u moru pozitivnih komentara.

– Ne razumem žene koje mogu da doje, a ne žele! Šta je tu čudno ili loše??? Ako ti podržavaš žene koje imaju sopstveno mleko a prime injekciju da ga ukinu i hrane decu na flašicu onda se stidi toga! Ko mora i nema mleka, to je nesto sasvim drugo! – odgovorila je popularna pevačica na kometar koji je obožavateljka ubrzo obrisala..

– Nekima je bitnije da komentarišu, pa šta god, a da pre toga ne saslušaju šta si rekao. To svakako govori samo o njima – zaključila je pevačica.

loading...