IZ PAROVA U DUBAI: Starleta završila u haremu šeika!

2074
SHARE

Maja Stevović, starleta, harem , dubai, starsSKANDAL – Atraktivna manekenka Maja Stevović postala miljenica u haremu jednog šeika u Dubaiju.

Mediji su objavili da je bivšu učesnicu rijalitija Parovi, na jednoj modnoj reviji u Emiratima primetio šeik, te je isto veče tražio da se upoznaju i odmah joj ponudio da bude jedna od njegovih miljenica u haremu.

– Poslednje dve nedelje Maja uživa kao šeikova mezimica i ljubimica. Njen zadatak je da bude lepa, negovana i doterana i da ga prati na svim poslovnim putovanjima i dešavanjima. Za to je plaćena 2.000 evra nedeljno, a dobila je i skupoceni „roleks“, koji vredi 20.000 evra – naveo je nepoznati izvor za medije.

Miljenica šeika iz Dubaija je na ovu temu za medije navela:

– Planirala sam da se u Dubaiju zadržim samo deset dana, ali mi je moj šeik omogućio život u svili i kadifi. Ne bih mnogo da se hvalim da sam mezimica jednog od najbogatijih ljudi na svetu da ne biste pomislili svašta. Za šeike mogu da kažem da su galantni muškarci koji vole i cene žene i našu lepotu.

– Uživam s prijateljicama, svaki dan sam na plaži, kupujem po skupocenim molovima, tako da još nemam nameru da se vratim u Srbiju. Kad dođem, odmah ću ući u „Farmu“ ili „Parove“ – pohvalila se Stevovićeva.

loading...