Ivana Stamenković Sindi – Muž joj uzeo ćerku, a sad je tera na ulicu!

714
SHARE

Ivana Stamenković SindiSKANDAL –  Bivši suprug Ivane Stamenković Sindi, Nikola Pavlović dobio starateljstvo nad ćerkom, te rešio da je izbaci iz stana u kojem su zajedno živeli.

Stan u kom trenutno živi Ivana zapravo je Nikolin. On joj je dopustio da boravi u njemu jer je do skora sa njom tu živela i njihova ćerka. Ali sada kada je dobio starateljstvo nad Petrom, odlučio je da uzme stan – rekao je izvor blizak Nikoli za medije.

bivša modelsica ne razmišlja o stambenom pitanju, već samo o tome da vrati starateljstvo nad ćerkom Petrom.

Najmanje mi je bitno da li ću ostati u stanu ili ne. Imam samo jednu želju, a to je da vratim Petru. Moje dete je sa naslednikom i to je nedopustivo. Nijedan jedini sud u bilo kojoj drugoj zemlji ne bi dodelio dete ocu nasilniku. To izgleda može samo kod nas. Bojim se da Petra nema nema psihičkih problema zbog svega što se događa jer je još mala. Ovde se radi o korupciji. Ukoliko imaš para, možeš sve. Veliki broj žena je u situaciji u kojoj se ja nalazim. Mnogima je dete oduzeto na nepravedan način. Tome mora da se stane na put. Na sudu nisu izneli ni jedan jedini argument zbog kog mi oduzimaju ćerku – rekla je Sind

loading...