Istina o vanbračnom sinu Miroslava Ilića

1371
SHARE

Miroslav Ilić

SKANDAL – Slavni pevač, Miroslav Ilić navodno ima vanbračnog sina Devena u Americi.

Naime, amerikanka našeg porekla M. A, tvrdi da pevač nikada nije želeo da upozna svoga sina, jer tvrdi da on nije njegov sin, te ne želi da mu iko kvari porodičnu sreću.

Miroslav Ilić je navodno bio u vezi sa M. dok je bio na turneji u Americi iz koje se rodio i njihov vanbračni sin kojeg pevač nikada nije hteo da upozna ili prizna.

O njegovom vanbračnom sinu već nekoliko godina se priča i piše, a Slavuj iz Mrčajevaca nikada nije hteo da ga upozna ili prizna.

– Deven nikada nije imao prilike da upozna svog biološkog oca. Jer, svi pokušaji gospođe, koja je u dva-tri navrata zvala Miroslava i pokušala da razgovara s njim ne bi li ga ubedila da upozna sina, bili su uzaludni.

– Ilić je uvek srećnom braku i da ga već jednom ostavi na miru, ne udostojivši se da upozna sina. Popularni pevač nije želeo da čuje, a kamoli da prizna svoje “grehe” iz mladosti. Međutim, s godinama, Devenova želja da upozna tatu postajala je sve veća te je pritiskao majku da mu kaže ko je njegov otac, rekao je izvor za medije.

Slavni pevač je na ovu temu za medije naveo:

– Poznajem dotičnu osobu i kažem vam da morate biti obazrivi sa psihopatama takve vrste. Nije je bilo u mom životu punih dvadeset godina, ali sada se opet pojavljuje, kao iz pepela. Taj dečko nije moj sin, to su njene izmišljotine…, rekao je Miroslav Ilić .

loading...