Ispovest zgodne profesorke

625
SHARE

Maja Mihajlović

SKANDAL – Lepa profesorka se ne kaje zbog objavljenih fotografija na društvenim mrežama.

– Nisam pogrešila što sam neke slike postavila na Facebook profil još 2010. godine, dok sam studirala na Prirodno-matematičkom fakultetu u Nišu. Objavljivanjem slika nisam prekršila kodeks ponašanja i oblačenja u školi.

Na profesorki se nisu mogli primetiti znakovi  utučenosti ni ogorčenja zbog provlačenja kroz medije i lajkovanja njenih izazovnih fotografija.

Kada sam postavila slike na društvenu mrežu, još sam bila student i nigde nisam radila. Jedino nisam znala da su moje privatne slike dostupne svim korisnicima te društvene mreže. Ne mogu da verujem da se neko bavi tuđim životima

Nisam udata i nikakav povod za tako nešto nikome nisam dala. Nikome se nisam zamerila. Svakodnevno su me zvali drugovi, poznanici, prijatelji, rodbina. Bodrili su me i podržavali. Svi su zatečeni.  – rekla je Mihajlovićeva.

O napisima u medijima, mada sa novinarima nisam razgovarala, saznala sam od drugarice. Ostala sam bez teksta. Požalila sam se roditeljima i sestri i na tome se završilo. Za mene je ovo kraj nevesele priče – navela je Maja Mihajlović, profesorka biologije i ekologije u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Vranju.

loading...