facebook
Goca Tržan SKANDAL

Ispovest Goce Tržan o nasilju koje je preživela nateraće svaku ženu da se dobro zamisli! VIDEO

GOCA TRŽAN

SKANDAL – Popularna pevačica Goca Tržan se veoma potresla kada je u medijima pročitala da je Ivanu Filipović brutalno pretukao i mučio dečko Đorđe Lacković, u stanu u širem centru Novog Sada.

Pevačica je progovorila o nasilju koje je doživela od svog bivšeg partnera i iz svog primera je, za nauk drugim ženama, objasnila kako ono zapravo počinje i kako izgleda.

– Da li možemo da se solidarišemo oko toga da niko nema prava da vas bije ni zbog čega, da ste najgori na svetu, ološ, ku*avela, idiot… nema niko prao da vas udari. Može samo da se okrene i da ode iz te vaše veze ili šta god, ali nema prava da vas bije, muči, monstruozno unakazi – počela je Goca svoj vlog.

– Žene se teško otvaraju na tu temu zato što je to velika sramota i većina drugih žena su u fazonu “Što si to trpela?”, “Ko ti je kriv, što si ušla u to”… Govoriću iz svojih cipela, kako počinje… Ne mogu da kažem nasilje, to je jedna vrsta zarobljavanja – kaže pevačica.

Goca ističe da zlostavljanje ima nekoliko faza i šta je prvi znak da žena primeti opasnost.

– Prvo što će dotični da uradi je da se mnogo potrudi oko vas, na razne načine. Zavisi od toga koliko je finansijski potkovan ili koliko je perfidan, potrudiće se da vam skine zvezde s neba, da vas obaspe raznim pažnjama i naravno da je to božanstvena stvar, ako se dalje nastavi neka normalna veza i normalan odnos. Međutim, muškarac koji nakon toga, kada ste vi spremne da uđete u vezu sa njim, napravi situaciju da ste vi srećne što je on taj koji je hteo vas, to je prvi znak za paljenje lampice. Nastavi se veza i vi počinjete da prihvatate da vi treba da budete srećne što ste sa njim, a ne on sa vama – kaže pevačica i dodaje:

– Sledeći korak koji će vaš partner tog tipa da napravi jeste da počne sistematski da vas odvaja od svih koje volite. Pričaće vam da vas mrzi brat, roditelji, najbolja drugarica… Da vas niko ne voli na pavi način, već samo on. Samo on može da vas spasi iz takvog okruženja. Zašto to radi? Pa, on vas stavlja u svoj obor, svoj sistem vredosti i izoluje vas od objektivnih ljudi koji vas vole, a oni žele da vam bude dobro i pokušaće da vam objasne da to što on radi nije dobro. On želi to da spreči – da budete u kontaktu sa ljudima koji vam žele dobro – rekla je Goca.

Pogledajte priloženi video i šta je sve pevačica rekla na ovu temu:

 

loading...

POPULARNO

Loading…