facebook
Luna Đogani ZABAVA ZADRUGA ZADRUGA RIJALITI

ISPLIVALA PREPISKA: Dok ja trunem, ONI zarađuju! Ovo je pravi razlog Luninog ulaska u ZADRUGU 2!

Luna Đogani

SKANDAL – Popularna modna blogerka Luna Đogani ušla je u “Zadrugu 2” kako bi popravila sliku o sebi koju je ostavila nakon ljubavne veze sa tada oženjenim Sobom Radanovićem.

Mnogi su se iznenadili kada je isplivala prepiska u kojoj Luna Đogani objašnjava da “oni pune klubove na njenoj grbači”, aludirajući na bivšeg momka i Kristinu Kiju Kockar.

“Moram da uđem jer imam priliku da ispravim sebe, a ja sam ta koja je najgore prošla od svih. Ne radim ništa, oni pune klubove preko moje grbače, a ja sedim kući”, osvrnula se vicešampionka na to što su Sloba i Kija počeli uveliko da nastupaju.

Luna Đogani

“Sje*ali su me i okrenuli leđa i misle da je kraj. Ne želim u narodu da ostanem ljubavnica Slobina”, zaključila je Luna.

“Nikoga ja nisam prodala. Ne možeš da znaš razloge zbog kojih ulazim, a da osuđuješ to. Moram da uđem jer imam priliku da ispravim sebe, a ja sam ta koja je najgore prošla od svih. Ne radim ništa, oni pune klubove preko moje grbače, a ja sedim kući i trunem. Neću to da im dozvolim. Sje*ali su me i okrenuli leđa i misle da je kraj. Ja tebe nisam prevarila, ja sam ona Luna koju si upoznao, samo nisam srećna i ne želim u narodu da ostanem ljubavnica Slobina, jer ja to nisam i imam mnogo više”.

 

loading...

POPULARNO

Loading…