Ismijali Halidov parfem

285
SHARE

miljackaSKANDAL – Svi u Sarajevu  znaju da je reka Miljacka, nekad bila čista,ipak danas vrlo često ne miriše baš najprijatnije.

Popularni pevač, Halid Bešlić je lansirao svoj parmem pod nazivom  “Miljacka”, međutim sam naziv parfema počeo je da izaziva buru komentara i pošalica upravo na račun imena novog brenda popularnog pevača.

Poznato je da Halid ima i “brendiranu” benzinsku pumpu sa svojim inicijalima.

Na mnogim fotografijama na jednom sajtu prikazana je jedna od kaskada na Miljacki pune plastičnog otpada uz šaljivu igru riječi “The pure smell od Miljacka – A parfum for real man”, što se može protumačiti i kao – Čisti smrad Miljacke, miris za pravog muškarca…

Sarajlije znaju da Miljacka nekad čista rijeka, danas vrlo često ne miriše baš najprijatnije, ali možda je parfem namijenjen onima koji nisu iz Sarajeva i to ne znaju, a recimo znaju za poznati Halidov hit nazvan po ovoj reci.

“Hahahahhahaha trebao je dati naziv Baščaršija, ali da parfem ima notu ćevapa sa više luka”, jedan je od komentara na forumima na kojima se polemiše o novom parfemu legendarnog Halida. I cena od 35 evra je izaziva različite komentare!

loading...