Isidora Bjelica pomogla bivšoj rukometašici i njenom bolesnom sinu

1550
SHARE

Skandal, skandal, skandal novine, skandal rs, magazin skandal, NOVI SCANDAL, novine scandal, Scandal, SCANDAL NOVINE, SCANDAL VESTI, Skandal, SKANDAL NOVINE, SKANDAL TABLOID, SKANDAL VESTI, vesti skandal, www skandal, скандал, skandal, skandal novine, scandal novine, novine skandal, skandal tabloid, skandal magazin, ekskluziv novine, skandal vesti, magazin skandal, Srpske Novine Skandal, www.skandal, TELEGRAFSKANDAL -Slavna pisateljica Isidora Bjelica sa novcem koji štedi kako bi se izlečila pomogla bivšoj rukomentnoj reprezentativki Jugoslaviji Nadi Drvenjak.

Spisateljica rasplakala kada je saznala da Nada Drvenjak i njen bolesni sin nemaju novca da plate kiriju.

Bjelica je sportiskinji poslala dijamantski prsten i minđušu svoje bake kako ona i njen bolesni sin ne bi završili na ulici.

Srbija plače za Isadorom Bjelicom kojoj se pogoršalo zdravstveno stanje!

Pa zar ona, koja nem novca ni sebe da izleči, meni da šalje poklon, a i ne poznajemo se, dok moji bivši saigrači grade vile i voze džipove, a niko me se ne seti. Bog će joj dobrim vratiti jer me je pozvala na Jovanjdan i ponudila pomoć. Ozdraviće ona jer je dobar čovek, vidi onaj odozgo sve. Srce da joj zatreba, peške bi otišla u Beograd da joj pomognem – navela je Nada Drvenjak.

Nada Drvenjak je s reprezentacijom Jugoslavije 1977. godine osvojila zlatnu medalju.

loading...