Indy ima problema zbog svoje lepote!

369
SHARE

Indira Aradinović

SKANDAL – Atraktivna folk pevačica Indira Aradinović, poznatija kao Indy, požalila se da zbog svoje lepote imala je brdo problema.

Mediji su objavili da je popularna Indy otvorila dušu na društvenoj mreži Facebook, gde se svojim  i obožavaocima i prijateljima požalila kroz kakve sve muke prolazi samo zbog toga što je lepa.

Moram da se oglasim mojim dragim prijateljima i muškim i ženskim… Ima vas mnogo sa pozitivnim namerama i mislima ka meni… I lepo mišljenje o meni i mojoj lepoti! Njima se obraćam i dajem odgovor za ona pitanja u inboxu. Od tolike lepote koju mi je Bog dao, dobila sam samo puno dušmana muško-ženskih, glavobolju(migrenu), blokiranje na svakom putu ka uspehu u karijeri, mnoštvo neistina, tračeva koje su uzmrdale moj privatan život, a i poslovni, uvreda bez povoda, fizičkih nasrtanja i udaraca, pa i osuđivanja za nešto što ni sami ne znate razlog.

Manipulisanje sopstvenim novcem koji se krvavo zaradio, jer treba da platiš svaki trud i ulog u sebe… Hoćete još?:-) Mislim da ne želite… Moji prijatelji i porodica znaju kako je biti ja CARICA! Idemo dalje, nema odustajanja!!!! Volim vas sve,koji me pratite i snagu dajete!!! – napisala je Indira Aradinović.

 

loading...