INDIRA ŠOKIRALA ESTRADU: Posle više od 10 godina napuštam grupu Colonia!

771
SHARE

Indira LevakSKANDAL – Popularna pevačica grupe “Colonia” putem društvene mreže saopštila je vesti koje su iznenadile sve njihove fanove.

Indira Levak koja je grupu osnovala sa Borisom Đurđevićem pre više od dvedeset godina je odlučila napusti ovu grupu i započne solo karijeru.

Dragi moji, već dugo razmišljam o solo karijeri, vreme je da okrenem smer prema novim koordinatama koje sam sama odredila i realizujem neostvarene želje i snove. “Colonia” je divan period moje pevačke karijere, moje prošlosti, hiljade koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su deo mene kao umetnice, zauvek.”

Sada ću kao INDIRA, zajedno sa timom divnih kreativaca moju prepoznatljivu energiju usmeriti na sveže ideje i želje moje verne publike, kojoj sam zahvalna na podršci i ljubavi”, objavila je 43-godišnja pevačica i dodala:

“Ništa se ne menja kada su u pitanju naša druženja i pevanje uglas, život je sada, plešimo i dalje zajedno na mom putu pozitive i radosti!”, poručila je popularna pevačica.

 

Dragi moji, već dugo razmišljam o solo karijeri,  vrijeme je da okrenem smjer prema novim koordinatama koje sam sama odredila i realiziram neostvarene želje i snove. Colonia je divan period moje pjevačke karijere, moje povijesti,  tisuće koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su dio mene kao umjetnice, zauvijek. Sada ću kao INDIRA, zajedno s timom divnih kreativaca  moju prepoznatljivu energiju usmjeriti  na svježe ideje i želje moje vjerne publike, kojoj sam zahvalna na podršci i ljubavi. Ništa se ne mijenja kada su u pitanju naša druženja i pjevanje uglas, život je sada, plešimo i dalje zajedno na mom putu pozitive i radosti! Od sada sve informacije o koncertima pratite na novoj facebook stranici Indira Icolonia Forza. Ljubi vas vaša Indira!!! #respecttomyfans#ilovemyfans #indiraidedalje#love#joy#energy# #životjesada ❤❤❤❤❤

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

loading...