I DALJE FATALNA: Ovako danas izgleda Rada Radenović!

663
SHARE

Rada RadenovićSKANDAL – Atraktivna Voditeljka televizije „Pink, Rada Radenović je važila za jednu od najfatalnijih dama sa domaće javne scene.

Poznato je da su je mnogi poredili sa holivudskom glumicom Hale Beri, a televizijska publika Radu je zapazila kao jednu od nekoliko voditeljka kolažne emisije “City”.

Kada se voditeljka ostvarila u u ulozi majke, te dobila sina Petra s crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem., ona se povukla iz medija:

– Petar ima temperament, karakter i stav pravog Crnogorca (smeh). Ima rupice na obrazima i kada se nasmeje zaliči na mene. Međutim, deca se u tom uzrastu menjaju. Najvažnije mi je da je Petar živ, zdrav i okružen mojom i Dejanovom ljubavlju. Mogu da kažem da je on jedno srećno dete- rekla je ranije voditeljka koja se povukla iz javnog života.

– Intervjue ne dajem jer sebe ne doživljavam kao deo estrade, već kao novinara. Od većine kolega razlikujem se po tome što ne volim da pričam o privatnom životu. Jesam javna ličnost, ali nisam javno dobro i nervira me kada pročitam o sebi gluposti koje nemaju veze s mojim životom i radom- naglasila je ranije Rada.

Rada Radenović

loading...