HUMANO: Lepa Brena donira svoje organe!

512
SHARE

Lepa Brena, organi, zaveštanje, donor, doniranje organaSKANDAL – Balkanska diva, Lepa Brena želi postati vlasnica donorske kartice, u čemu ima podršku muža Bobe i sinova.

Mediji su objavili da je popularna pevačica odlučila da zavešta organe, a s obzirom da je oktobar svetski mesec posvećen doniranju organa, popularna Lepa Brena bi to mogla uraditi već sledećeg meseca.

– Brena planira da se priključi akciji jer zna da bi na taj način u javnosti stvorila pozitivan stav o ovom humanom činu. Ona je već sa prijateljima i lekarima pričala na tu temu i samo je pitanje trenutka kada će staviti svoj potpis na donorsku karticu. Svesna je da je potreba za doniranjem organa svakodnevna i da je mnogim pacijentima transplantacija jedini način da ozdrave. Zbog toga i želi da pristupi donorskoj mreži, ali nema nameru da pravi senzaciju od toga, niti ličnu promociju – priča naš dobroobavešten izvor blizak popularnoj pevačici.

 

Miroslav Ilić pokušao da siluje Brenu!

Lepa Brena, organi, zaveštanje, donor, doniranje organa– Brenini muškarci smatraju da je pevačica donela pravu odluku. Veruju da će njeno zaveštanje organa biti podstrek za mnoge koji još nisu shvatili značaj doniranja – rekao je izvor za Kurir.

Popularna pevačica je na ovu temu navela:

– Želim to da uradim! Za mene je doniranje organa normalna stvar. Volim to što nova tehnologija može da pojednostavi život. U to spada i zaveštanje organa , kaže Brena i objašnjava zbog čega se odlučila na taj korak.

– Na taj način može da se spase nečiji život. Ima li šta preče od toga? Mi smo okruženje koje nema priliku da napreduje. Naš evolutivni napredak ide prilično sporo, ali zaveštanje organa je dobro za ljude i mislim da to treba podržati. Kada se detaljno budem informisala o tome, svakako ću potpisati donorsku karticu – poručuje folk zvezda.

loading...