Haris Džinović napadnut u Hrvatskoj!

495
SHARE

Haris DžinovićSKANDAL – Popularnog folk pevača, Harisa Džinovića napala grupa pijanih mladiča!

Pevač je napadnut u jednom restoranu u Hrvatskoj nekoliko dana pre pevačevog venčanja s dizajnerkom Melinom Galić.

Mediji su objavili  reči anonimnog izvora koji se zatekao na licu mesta :

Haris je s prijateljima svratio do Zadra i otišao do jednog elitnog hotela. Kad je ušao unutra, tamo se već nalazilo nekoliko mladića, koji su bili pod dejstvom alkohola. Videvši Džinovića, nagrnuli su na njega tražeći da im otpeva nekoliko pesama. On je to odbio, posle čega je došlo prvo do verbalnog obračuna, a zatim i do fizičkog .

Sve se desilo brzo. Prvo su mu dobacivali ružne reči, a onda su počeli da ga vređaju na nacionalnoj osnovi, posle čega je pevač skočio i krenuo na njih. U tom trenutku jedan od mladića se zaleteo da udari Harisa, ali je to sprečio vlasnik lokala, koji je odmah pritekao u pomoć Džinoviću i zaštitio ga. Mladići su se sklonili i ubrzo napustili restoran, a pevač nije želeo da slučaj prijavi policiji. Sva sreća što Melina nije bila prisutna jer bi izbio veći skandal – rekao je anonimni izvor.

Ipak, popularni Haris Džinović je demantovao da je napadnut:

Mi smo veče pred venčanje s prijateljima koji su prisustvovali tom činu na brodu bili u restoranu mog prijatelja i bili smo odvojeni od ostalih gostiju. Niko, i da je hteo, nije mogao da traži da mu pevam. Ali više puta mi se dešavalo kad privatno izađem da neko traži muziku, pa mi opsuje majku, a ja njemu sto majki. Uvek govorim istinu, kakva god da je, a sada zaista nisam dobio batine – rekao je pevač.

loading...