ZABAVA

HAOS U CIK ZORE! OBEZBEĐENJE uletelo u Belu kuću! SUKOB neviđenih razmera! VIDEO

SKANDAL – Učesnici rijalitija Zadruga, Nenad Aleksić Ša i Jovan Cvijetić Cvele su u ranim jutarnjim satima nastavili raspravu, te je došlo do ozbiljnog verbalnog okršaja, zbog čega je došlo i obezbeđenje.

– Ispadaš retardiran, lepo ispada situacija. Za tebe me sada boli k*rac! – poručio je Ša.
– Ja ispadam debil, jer se svađam sa ljudima, pričaju kako ti se uvlačim u b*lju i onda dolazim u situaciju da neko govori da ne ličim ni na šta! – uzvratio je Cvele.
– Ti si jako glup! Za stolom te d*ka devojka, ja kažem da je neka riba, pa ‘ajde, pa i da je Rijana, da je šutnem u b*lju! I šta tu nije jasno? Kako ti to povezuješ? – upitao je reper.

– Ako neko zna kakva je sitaucija između nje i mene, to si ti! Slušam i Frana kako mi dobacuje – rekao je Jovan.
– Ispao si glup sad do j*ja! Što blejiš sa Vladom, koji je rekao da je tvoja riba nakaza? Ja ti kažem, nemoj da ispadaš glup i da ti bacaju rovca, spusti ton, brate! Nemoj da mi se dereš, debilčino, na kraju ću te prebiti! – poručio je Nenad.
– Ne mogu, da je neko drugi, boleo bi me k*rac! P*ši k*rac! – urlao je Cvele.
– Stavi d*ldo, p**ko mala! Nemoj da me teraš da te udarim! Teraj se u k*rac, sada, debilu, glup si kao k*rac, neka ova mala stavi d*ldo i nek te k*ra! —- Tvoja stvar, ali nemoj da mi tražiš kadar, jer ja nisam za kadar! – opsovao je reper.

U priloženom videu pogledajte kako je sve izgledalo:

 

Tags

Loading…