HANKA PALDUM: Mirzad je dobio 2 godine zatvora samo jer je MOJ SIN!!

779
SHARE

Hanka Paldum, sin , Mirzad Brkić, zatvor, saobraćajkaSKANDAL – Poznata pevačica Hanka Paldum progovorila o porodičnoj drami.

Naime, pevačica je ispričala o drami koja je nastala jer je njen sin pre dve godine automobilom udario tri pešaka, zbog čega je osuđen na dve godine zatvora.

Dva pješaka su tada bila teško povređena, a pevačicin sin je podvrgnut testu na narkotike. Iako mu je u krvi konstantovano prisustvo psihoaktivne supstance amfetamin, pevačica brani sina i smatra da je kazna koju je dobio stroga.

“Teško mi je kao što bi bilo svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro zato što je u zatvoru. On je osuđen na dve godine zatvora zbog saobraćajne nesreće koju je počinio. On služi svoju kaznu i na sreću nije bio teško povređen. Svi su napravili da je on jedan zločest momak, a osuđen je na tako veliku kaznu samo zato što je sin Hanke Paldum. Mnogi su mi rekli da za to što je počinio nije trebalo ni godinu dana da dobije. Svakom detetu je teret kada mu je roditelj poznat i popularan jer tada presuđuju drugi aršini”, rekla je pevačica.

 

“Želim da sve negativno nestane i da se ne ponovi, želim mir i ljubav, da se ljudi dozovu pameti. Svako treba pozitivno da razmišlja i da brine o svojoj duši i biću, pa tek onda o drugima. To je formula dobrog života i svakom ko je poštuje biće lepše i lakše da korača u budućnosti. Ako uzvraćamo na isti način nekim ljudima, onda se sve to nagomila, pa se vrati kao bumerang: dobro duplom dobrotom, a loše još lošijim”, rekla je Hanka Paldum, prenosi Kurir.

loading...