Hanka Paldum hoće nagodbu sa Srbinom koga je mučila u logoru!?

504
SHARE

Hanka PaldumSCANDAL – Bosanska pevačica Hanka Paldum pokušava da vansudskim putem reši spor s Goranom Golubom.

Mediji su objavili da popularna pevačica nakon što je tužila Gorana Goluba zbog optužbi i krivične prijave da ga je tokom rata u Bosni i Hercegovini mučila u zloglasnom logoru Silos na Igmanu, odlučila je da se sa njim nagodi.

Kako piše Kurir, pevačica je zatražila da ona i bivši logoraš spor reše vanparnično, što je potvrdio i njegov advokat Duško Tomić.

Nije dolazila na suđenje

Hanka je tužila žrtvu, mog klijenta Gorana Goluba, koga zastupam i u ovom procesu, ali i mene, zbog čega sam ja angažovao advokata Envera Dupovca, iako sam mogao i sam da se branim. Ona tvrdi da smo je teško oštetili jer smo u javnost izneli istinu s dokazima i zahteva od nas obojice nadoknadu od po 20.000 KM.
Međutim, tokom tri zakazane rasprave koje smo imali tužilac je na zahtev njenog advokata tražio odgađanje, i to je počelo da se razvlači u nedogled. Očigledno je da oni kupuju vreme. U međuvremenu Hankin advokat je tražio da se nagodimo, da povučemo krivičnu prijavu. Mene niko nije zlostavljao, pa ja nemam šta povući, a na Goranu je da odluči šta mu je činiti! On od te pevačice samo traži javno izvinjenje – ispričao je advokat Tomić.

S druge strane, Minela , ćerka Hanke Paldum, koja se javila na njen telefon, tvrdi da nema govora ni o kakvoj nagodbi.

Hanka neće da se izvini
Nije istina da moja majka traži nagodbu! Ona će na sudu isterati pravdu s tim čovekom. Za šta ona njemu da se izvini?! Od toga nema ništa – kaže Minela.

loading...