Goga Sekulić zbog umora na infuziji!

457
SHARE

Goga SekulićSKANDAL – Folk pevačica Goga Sekulić umorna od promocije nove pesme! Pevačica jedva postiže da završi sve obaveze koje ima oko posla, što se znatno odrazilo i na njeno zdravstveno stanjete je morala da primi infuziju kako bi ojačala organizam.

Trenutno pevačica promovise novu pesmu “Rekord sam oborila” s kojom će nastupiti na Pinkovom festivalu, i zbog svega toga veoma malo spava. Brojne obaveze oko snimanja emisija i promocije pesme su je toliko iscrpele da je završila na infuziji.

Goga je u subotu ujutru gostovala u jutarnjem programu televizije Pink i odmah po dolasku u zgradu ružičaste televizije je bilo vidljivo da je umorna i da se ne oseća dobro. Dok se u šminkernici pripremala za gostovanje razgovarala je sa prijateljem o tome koliko je umorna, te da je morala da primi infuziju kako bi ojačala organizam. Iako je ona pričala tiho jer nije želela da stvara negativnu atmosferu, prisutni su mogli da čuju o čemu priča, pa su joj neki od njih ponudili pomoć“, otkriva obavešteni izvor.

loading...