GOGA SEKULIĆ RAZOČARANA U LJUDE: Promenila sam se!

599
SHARE

Goga SekulićSKANDAL – Poznata pevačica kao gost u u emisiji “Premijera – Vikend specijal” otkrila da je u potpunosti promenila svoj život otkako se verila za Uroša Domanovića

Pevačici Gogi Sekulić ruže cvetaju na emotivnom planu, ali je razočarana zbog toga što pojedinci nemaju razumevanja za njen novi način života.

“Ranije sam više pomagala drugima, šta god da iskoči – ja sam bila tu, a sebe sam zapostavila. Karijera, društvo zezanje i to je bilo to. Sada mi se desila prava ljubav, Uroš i ja smo promenili naše živote, a kada ćemo imati dete – premijerno će znati “Premijera”. Bitno je da smo živi i zdravi”, rekla je Goga.

 

 

Pravi, dugogodišnji prijatelji uvek su uz mene. Imamo i prijatelje koji dolaze kod nas u Cirih, to je ok. Razumeju ljudi moju situaciju, da živim u inostranstvu, volimo se i poštujemo i dalje. Ipak, nekima to ne odgovara, ispada da je Uroš mene ukrao od njih, pa su se distancirali”, iskrena je bila Goga Sekulić.

GOGA SEKULIĆ

Goga Sekulić, Novi spot

HOT Goga Sekulić objavila PROVOKATIVNI VIDEO!

SKANDAL – Atraktivna pevačica predstavila novi provokativni spot za pesmu “Bezobrazna”. Popularna Goga Sekulić je novi singl “Bezobrazna” uradila u saradnji sa DJ Đurom, a spot obiluje provokativnim scenama…
loading...