GOCINOM BIVŠEM PRETE TRI GODINE ZATVORA ZBOG PLJAČKE!

775
SHARE

Ivan Marinković, Goca Tržan, krađa, suđenje, PančevoSKANDAL – Bivši muž popularne pevačice Goce Tržan odgovaraće pred sudom zbog pljačke više prodavnica u centru Pančeva.

Ivan Marinković koji je bio učesnik rijalitija Parovi i Farma bi mogao bi da bude osuđen na tri godine zatvora zbog krađe!

GOCA TRŽAN BEZ BLAMA: Navalila na muža usred emisije!

Naime, pančevačka policija je podnela  krivičnu prijavu Osnovnom tužilaštvu protiv Ivana Marinkovića i njegova dva prijatelja jer su izvršili više krađa iz lanaca prodavnica „Idea“ u centru Pančeva.

– Saslušali smo svedoke, pribavili video-snimke sa sigurnosnih kamera iz prodavnica i sve dokaze uz krivičnu prijavu prosledili tužilaštvu. S obzirom na to da nije bilo potrebe da im se odredi zadržavanje, prijava je poslata redovnim putem – rekoa je izvor Kurira iz policije.

– Kada ih je policija pretresla, kod njih su pronađene čokolade, paštete, kreme, dezodoransi, tunjevina, buđav sir i druga roba široke potrošnje. Posle privođenja i tokom prikupljanja dokaza utvrđeno je da ovo nije bila jedina krađa, već da su im marketi i ranije bili meta i da su ukrali robu u vrednosti većoj od 35.000 – dodaje on.

loading...