Goca Tržan se pomirila sa Rašom!

435
SHARE

Goca TržanSKANDAL – Pevačica Goca Tržan i njen izabranik , bubnjar iz njenog pratećeg benda Raša Novaković ponovo su u ljubavi. Popularni par se našao pre nekoliko dana u jednom prestoničkom restoranu i posle dužeg razgovora složili se da njihova ljubav zaslužuje da joj pruže još jednu priliku.

Raša je nakon mnogih tekstova po novinama odlučio da pozove Gocu i da od nje lično čuje šta je istina. Goca mu je rekla da je sačeka u njihovom omiljenom restoranu, gde su se i našli. Prvo su se raspravljali u vezi sa nesuglasicama koje su ih i udaljile, a kada su ih prevazišli, složili su se da treba da se pomire.

Razmenjivali su nežnosti nasred restorana kao deca. Videlo se da su nedostajali jedno drugom i da se i dalje mnogo vole. Raša je bio presrećan što mu je Goca oprostila njegove bubice i bukvalno je nije ispuštao iz naručja čitavo veče. Iz restorana su izašli držeći se za ruku. Goca jeste nakon raskida sa Rašom bila u vezi sa drugim muškarcem, ali je to kratko trajalo jer nisu našli zajednički jezik – rekao je dobro obavešteni izvor za medije.

Goca Tržan
Ljubav u restoranu
loading...