facebook
LEPI & ZDRAVI Lidija Vukićević SKANDAL NOVINE

Glumica ispunjena u ljubavi! LIDIJA VUKIĆEVIĆ PROGOVORILA O EMOTIVNOM PARTNERU!

Lidija Vukićević

Lidija VukićevićSKANDAL – Iako je popularna glumica Lidija Vukićević nedavno proslavila 55. rođenan, primetno je da joj godine ne mogu ništa.

Lidija koja svojom pojavom i damskim držanjem pleni, godinama je krila svoj privatni život.

Ipak, lepa glumica je sada rogovorila o muškarcu koji joj je ukrao srce i otkrila detalje o svom partneru.

– Ne krijem ga, već je to moja intima, onog trenutka kada to bude izašlo u javnost, više to nije moje. Želim lep oreol da stavim oko toga. Ljudi su skloni komentarima, da ogole nešto što je meni lepo. Upoznali smo se na jednom putovanju, ali ono što je bitno jeste to da je on slikar i da mi to jako prija.

 – Slično razmišljamo, voli slobodu, umetnik je, ne guši me i ne davi. Imamo savršenu komunikaciju. Volimo iste stvari, rekla je Lidija.

Iako je popularna glumica ispunjena u ljubavi, venčanje ne planira.

“Apsolutno volim slobodu. Ja živim svoju slobodu, to je moj moto. Kada sam slobodna, mogu sve. Čim imam pritisak, za mene sve prestaje. Zadovoljna sam i ispunjena decom i poslom, tako da mi nikada ne bi palo na pamet da se ponovo udam. Udaja je nešto što ne mora da podrazumeva ljubav. Kada bi me partner zaprosio, odmah bih rekla ne. Ja sam probala jednom i ne znam šta nije bilo jasno prvi put”, izjavila je Lidija.

 

🔫💓💚💓💚🔫😀😘👋

Objavu dijeli Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Lidija Vukićević

Preplanula i nikad zgodnija Lidija Vukićević u bikiniju oduvala mlađe koleginice!

SKANDAL – Poznata glumica Lidija Vukićević je poznata po tome da definitivno zna kako da pobedi vreme. Nije poznato koja je tajna njenog odličnog izgleda,…
Lidija Vukićević, glumica, komentar, pozitivno , razgolitila se, stomak, sunčan dan, Instagram, seksi, izazovna

LIDIJA VUKIĆEVIĆ RAZGOLIĆENA NA INSTAGRAMU: Evo kakvu poruku je dobila na društvenim mrežama!

SKANDAL – Popularna glumica je poznata kao žena kojoj na izgledu zavide mnoge mlađe koleginice. Lepa Lidija Vukićević rešila da dočeka sunčane dane kako dolikuje, te da ponovo…
loading...

POPULARNO

Loading…