GILE ŽELI DA SE REŠI NAJVEĆEG POROKA: Pevač na odvikavanju od alkohola!

761
SHARE

Amar Gile Jašarspahić, alkohol, lečenje, odvikavanje, piće, zvezde grandaSKANDAL – Popularni pobednik muzičkog takmičenja Zvezde Granda traži pomoć stručnjaka kako bi se vratio na pravi put.

Amar Jašarspahić kaže da je doživeo krah, ali otrov iz svog života još nije izbacio.

Naime, Amaru Giletu Jašarspahiću je zbog alkohola do propasti dovedena muzička karijera. On se prijatlejima požalio da mu je taj njegov najveći porok upropastio mnoge poslovne planove.

 

Gile je sjajan dečko, koji ima veliki talenat i potencijal da uspe u životu i zaradi mnogo novca. Na svirkama se odmah hvata za čašicu i naliva se žestokim pićima. Čak i kad se napije, publika to ne provali jer on tada uglavnom pravi još bolju atmosferu. Dešavalo se više puta da napravi neko sranje na koje trezan ne bi ni pomislio. Međutim, njegovo zdravlje je zbog preterane količine alkohola dovedeno u pitanje i Amar je odlučio da se reši poroka po svaku cenu.

Posavetovaće se s nekim stučnjacima kako bi što pre ostavio piće. Prethodne dve nedelje mnogo je smanjio unošenje alkohola u organizam, ali hoće da taj otrov ostavi skroz. U poslednje vreme na nastupima pije ili sokove ili običnu vodu. Zasad se drži plana, ali stručna pomoć mu je neophodna – otkriva naš izvor blizak pevaču koji je insistirao na anonimnosti.

Poznato je da je popularni peva nedavno za medije naveo kako okreće novi list u životu i izbacuje loše navike.
Doživeo sam krah, a nisam se rešio alkohola. Žao mi je kada se setim s kim sam se sve družio, na koga sam trošio novac – rekao je Gile.

Amar Gile Jašarspahić

AMAR GILE: Otkad sam se oženio sve je krenulo na bolje! VIDEO

SKANDAL – Pobednik sedme sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” otvorio dušu pred kamerama. Amar Gile Jašarspahić je naveo da mu je u karijeri i u privatnom životu sve…
loading...