Gile varao verenicu da devojkom iz Bugarske!?

768
SHARE

Amar Jašarspahić Gile

SKANDAL – Pobednik takmičenja „Zvezde Granda“, Amar Jašarspahić Gile preveraio verenicu sa sa strankinjom misleći da to niko neće saznati.

Ipak, njihova zajednička fotografija osvanula je na društvenim mrežama i  izazvala je opštu pometnju jer je došla do Ene.

Giletova verenica ga je odmah pozvala tražeći objašnjenje. Popularni pevač je prizano da mu ona nije jedina, te je Ena odmah stavila tačku na njihovu vezu.

– Gile se u poslednje vreme udaljio od Ene. Često su se svađali. Smetalo mu je što mu je ona prigovarala kad god je išao da radi i bez potrebe je pravila ljubomorne scene. Kad je otišao u Ameriku na jednomesečnu turneju, u Čikagu je upoznao jednu Bugarku. S njom provodi slobodno vreme i lepo mu je u njenom društvu – rekao je anonimni izvor za medije.

Iako je Ena pre nekoliko meseci izgubila blizance, Gile nije bio pored nje u najkritičnijem periodu.

– Sarajlićeva ne može da se pomiri s činjenicom da je izgubila bebe i smatra da je Amar kriv jer mu je posao bio bitniji od njihove veze, koja je bila na korak do braka – završava izvor.

Na sve ovo popularni pevač je za medije rekao:

Tačno je da sam upoznao jednu finu devojku i, nažalost, nisam više s Enom. Bilo je lepo dok je trajalo – izjavio je Gile.

loading...