Gile dobro pazi na dečaka kojeg je usvojio!

633
SHARE

Amar Gile JašarspahićSKANDAL – Pobednik Zvezda Granda, Amar Gile Jašarspahić usvojio je šestogodišnjeg dečaka Alena Spahića.

Dečak sada  sada živi u porodičnoj kući pevača u Kaknju.

Marija Kadić iz Dečjeg doma koja je zadužena za brigu o dečaku Alenu, kojeg je usvojio pobednik Zvezda Granda Amar Jašarspahić Gile je iznela svoje mišljenje o stanju dečaka je godinu i po dana proveo u Domu za nezbrinutu decu u Zenici otkako su ga ostavili biološki roditelji:

Dečak se zove Alen. Toliko je postao blizak sa pevačem i upitao ga: “Molim te mogu li ja ići s tobom”. Jašarspahić je završio svu potrebnu proceduru da bi dobio potpuno starateljstvo nad detetom. Pre nekoiliko dana sa Službom za socijalni rad smo ih posetili da vidimo u kakvim uslovima dete živi i kako je zadovoljan. To je jedna zdrava sredina, Alen je krenuo u školu i ne izostaje, igra fudbal, ima prve prijatelje. Sve što mu je potrebno za jedno zdravo i lepo detinjstvo dao mu je Amar Gile. Nadamo se da će se poznate ličnosti koje su u možda većim mogućnostima nego pevač ugledati se na njega i usrećiti još neko dete, napisala je Marija.

 

loading...