Gastoz: Zmaj mi preti, ubio je oca i pucao na brata!!?

1029
SHARE

Nenad Marinković Gastoz, Rijaliti "Parovi", Zmaj od ŠipovaSKANDAL – Popularni učesnik rijalitija Parovi, Nenad Marinković Gastoz optužio Zmaja od Šipova da je ubio svog oca!

Voditeljka je pokušavala da ućutka Gastoza dok je vikao da mu Zmaj svaki dan preti, te da je ubio svog oca i pucao na brata!

– Kunem se u svoju majku, Zmaj je ubio svog oca… Pucao je na brata, i betonskom pločom ubio oca. Svaki dan mi preti da će me ubiti, zaklati, on treba da ide u zatvor!

Zmaj je u svom maniru odgovorio na ove optuže, te je počeo da urla, a Gastoz je zbog ovog incidenta završio u izolaciji.

Iz produkcije TV “Hepi” su se oglasili zbog ovog incidenta, te naveli:

– U rijaliti seriji “Parovi” kao i u programima slične vrste dozvoljeno je da se učesnici – glumci raspravljaju, spletkare, izmišljaju, prave sopstveni scenario s ciljem eliminacije drugih takmičara i krčenjem svog puta ka glavnoj nagradi, ali, svakako da se neće tolerisati neprimereno provociranje, kojim se remeti zabavno-humoristički program.

– Iz tog razloga Nenad Marinković Gastoz apsolutno će biti kažnjen, jer remeti osnovna pravila ovog formata, a to su smeh i zabava. Produkcija “Hepi” televizije još nije donela odluku za ovakvo neprimereno provociranje, ali nije isključeno da Gastoz može biti i diskvalifikovan, baš kao što je to bio Uroš Čertić, posle verbalnog okršaja sa Zmajem.
HAOS! Gastoz oktrio da je ZMAJ ubio oca… by domaci-bioskop

loading...