GASTOZ OTKRIO:Evo kada će Zorica Dukić roditi bebu

586
SHARE

Zorica Dukić, Nenad Marinković Gastoz, svađa, vika, ParoviSKANDAL  – Marko Perović i Mladen Vuletić isprovocirali Zoricu Dukić koja je od besa počela da vrišti.

Gastoz je pokušavao da smiri svoju devojku, te svima rekao kada će Zorica roditi bebu.

Zrica je besnela zbog priče o prostitutkama zbog koje je Gastoz morao da joj stavi ruku na usta. Ona je gurnula njegovu ruku, pa je on zamahnuo i udario je po ruci.

“Nemoj da mi stežeš vilicu. Hoću da se vratim za sto, ne treba niko da bije moje bitke. Ovo gleda moja majka”, rekla je Zorica.

“Pa, ćuti kad znaš da te gelda majka. Ne umeš da se svađaš. Samo vičeš, psuješ i dereš se. Meni je dobro išlo i bez tebe da ih preveslam. Ćuti, sve dok si moja devojka, ima ovako da te sklanjam od stola. Svaki put kad ovako kreneš da se ponašaš, ja ću da te sklonim od stola. Ovo je rijaliti, zar ne shvataš? Ovo radi produkcija! Njima treba šou”, rekao je Gastoz.
Zoricu je izgurao u dvorište, gde je ona sela i ćutala, a se vratio Nenad za sto.

“Ja znam sve o Zorici. Ona je moja devojka i ja nju volim. Ovako ću svaki put da je odvedem od stola da je zaštitim od vaših priča da je prostitutka. Tužićemo, pa neka dokazuju da je prostitutka. Čim izađemo odavde, tužićemo momka koji se uključio u program i uvredio. Smiriće se Zorica, neće reagovati na sve gluposti, koje čuje. Kad zatrudni, onda će sve biti lakše. Biće mirnija”, naveo je Marinković.

loading...