GASTOZ OBOLIO OD TEŠKE BOLESTI: Može da postane invalid!

1307
SHARE

Nenad Marinković Gastoz, Zorica Dukić , Rijaliti, ParoviSKANDAL – Popularnom učesniku rijalitija Parovi, Nenadu Marinkoviću Gastozu dijagnostikovana polineuropatija.

Od ove bolesti popularni Gastoz može do kraja života biti prikovan za kolica, a u najtežim oblicima bolest izaziva i smrt.

Njemu je pre godinu dana, ustanovljena polineuropatija, oštećenje perifernih živaca.

– Nenad u vili „Parova“ prima terapije, ali za to niko ne zna. Mislim da je jedino Zorici rekao. Kad je prošle godine izašao iz rijalitija, teško se kretao, stalno se žalio kako mu trnu ruke i kako ga bole noge. Onda mu je jedan naš blizak prijatelj, koji je posumnjao na polineuropatiju jer je imao takav slučaj u porodici, predložio da ode kod doktora. Bio je u pravu. Nenadu je lekar upravo to rekao.

Dok Zorica spava, Gastoz ljubi Ružicu VIDEO!

– Lekar mu je rekao da bi se mogao potpuno oporaviti, ali samo ako bude vodio računa o svom zdravlju. Nažalost, mali procenat ljudi se potpuno izleči od polineuropatije. Ono što me je najviše uplašilo bilo je saznanje da ta bolest ponekad može da izazove invaliditet, pa i smrt – kaže za Kurir stars izvor blizak Marinkoviću.

– Gledam ga na televiziji, nije to više onaj stari Gastoz, a plašim se da je to sve zbog bolesti – rekao je izvor.

loading...