facebook
SKANDAL ZADRUGA ZADRUGA RIJALITI

Gagi Đogani opleo po Mirku Gavriću, pa otkrio kakav dogovor je sklopio sa Miljaninom majkom pred Zadrugu!

SKANDAL – Otac popularne učesnice rijalitija Zadruga Lune Đogani je žestoko  po muzičkom producentu Mirku Gavriću koji je pre dve noći samostalno napustio Zadrugu 2!

Gagi Đogani smatra da Mirko nije treba tek tako da ostavi Lunu u Zadruzi, već da se bori i da ostane.

– Mirko me je razočarao, ostavio je Lunu na cedilu, jer ispada da je samo podigao dva prsta i rekao: “Idem ja.” Nju je pogodila Miljanina i Mirkova svađa i osetila je potrebu da stane uz njega i da ga odbrani od napada. I to je radila nebrojeno puta, dok je on ostajao nem kada su nju napadali. Kada je Luna imala rasprave sa Stanijom, Mirko je nije branio ni tada, niti u bilo kojoj drugoj situaciji. On je sebičan i nije prijatelj, gleda samo svoje du*e i razočarao me je, a Luna se pokazala kao bolji prijatelj. Nije fer što je izašao tek tako i što je Lunu ostavio na cedilu. Treba da ga bude sramota, jer se nije poneo kao muškarac – kaže denser.

– Ne dopada mi se što Luna reaguje ovako burno kada joj pomenu majku. Miljana je i mene spominjala, ali ne treba da skače da se tuče svaki put kada neko spomene njene roditelje i članove familije. To smo joj svi rekli pre ulaska, ali izgleda da joj je teško da kontroliše emocije, jer je još puna naboja iz prve sezone “Zadruge” – kaže Gagi i otkriva zbog čega ne može da opravda postupke nekadašnjeg prijatelja Mirka Gavrića.

– Miljana je toliko laži iznela, ne samo za Lunu i Mirka, ali to je Miljana, žena koja je udarila i rođenu majku u rijalitiju. Šta drugo da kažem? Ne znam šta se dešava u njenoj glavi, ali jedino znam da sam sa Lunom bio u Nišu u poseti Kulićima. Luna me je zamolila da je odvezem jer je želela da vidi Miljanu i bebu i da odnese poklon. Sećam se da sam tada pričao sa Marijom i upozorio sam je na ovakve stvari -priča Gagi.

 

– Rekao sam joj: “Ako se desi problem između Miljane i Lune, bilo bi dobro da odreaguješ i pokušaš da smiriš situaciju”. Ona mi je rekla da će to da uradi, ali da će morati da bude objektivna, što u principu i jeste. Verujem da će se ova situacija stišati, ali sumnjam da će Miljanin i Lunin odnos ostati isti.

– Zerina mi je otkriće, jer je moj prvi utisak o njoj bio da je nadmena, a ni nakraj pameti mi nije bilo da će ona prva stati uz Lunu. Zerina ima mu*a i hrabrosti da kaže šta misli i da sve to uradi javno, u lice. Mirko je trebalo da bude kao Zerina i navijam za nju da nastavi da se bori. Takođe, od brata ima podršku, što je normalno. Adam i Luna su odrasli zajedno, veoma su vezani i bojim se da ne nasrne na nekoga zbog nje – objašnjava Gagi.

– Stanija se plaši Lune, jer kada je ušla u “Zadrugu”, shvatila je koliko je Luna jaka. Nema tu priče o tome da će joj Luna ukrasti Vladimira, Stanija se samo oseća ugroženom – zaključuje Đogani.

loading...

Loading…