Gabrijela Pejčev: Volela bih da budem Cecina snajka!

675
SHARE

Gabrijela Pejčev, Svetlana Ceca Ražnatović, Milan Marinković, snajkaSKANDAL – Poznata i atraktivna Gabrijela Pejčev navodno je u romansi sa Milanom Marinkovićem.

Mediji su objavili da je pevačica u vezi sa bratom od ujaka folk dive Svetlane Cece Ražnatović.

Ipak, njih dvoje još uvek ne žele da priznaju, iako se ne odvajaju jedno od drugog i sve češće su viđeni u gradskim lokalima.

“Gabi i Milan su se davno upoznali preko zajedničkog prijatelja, viđali su se se vremena na vreme na skupovima zajedničkih prijatelja, ali tek odnedavno su intenzivirali druženje, i to nasamo. Osim toga što Milan izvodi Gabrijelu po kafanama i diskotekama, dešava se i da samo njih dvoje odu na neko piće ili večeru. Jasno je da se Gabi dopala Milanu i da se svojski trudi da je osvoji, a kako sam načuo, to se već i desilo, ali neće da priznaju”, započinje priču izvor blizak pevačici.

“Prija mi Milanovo društvo i moram da priznam da mi se sviđa. On je zaista divan dečko, koji se razlikuje od većine muškaraca. Pravi je dasa i džentlmen. Lepo je vaspitan, kulturan, veseo i pozitivan mladić. I pametan, što mi se posebno dopada. Imam divno mišljenje o njemu. Volela bih da imam dečka kao što je on”, rekla je pevačica za Kurir.

Gabrijela Pejčev novim fotografijama raspalila mušku maštu!

Gabrijela Pejčev pokazala bujne grudi!

loading...