Gabrijela Pejčev oterana s televizije Pink!?

755
SHARE

Gabrijela Pejčev, Milan Marinković, Svetlana Ceca Ražnatović, Pink, saradnja, prekidSKANDAL – Popularna pevačica, Gabrijela Pejčev zahtevala više novca od menadžera.

Ipak, pošto Gabrijela nije imala dovoljno poziva za tezge, odlučili su da raskinu saradnju s njom. Gabrijela posle „Farme“ od menadžera zahtevala više novca, ali pošto nije imala dovoljno poziva za tezge, odlučili su da raskinu saradnju s njom, saznaje Kurir.

Poznato je da je Gabrijela u vezi s bratom Cece Ražnatović Milanom Marinkovićem, ali joj ni to nije pomoglo kada su na Pinku odlučili da joj daju otkaz.

– Gabrijela je pre ulaska na Farmu nastupala za 300, najviše 500 evra i tada je bilo sve u redu. Po završetku rijalitija obavestila je svog menadžera da više ne želi da radi za taj novac i da joj ne ugovara nastupe pod tim uslovima. Tražila je da cena njenog nastupa bude minimalno 1.000 evra. Međutim, interesovanje za njene tezge je bilo sve manje, a kako nije htela da promeni odluku, menadžer je o tome obavestio čelnike Pinka, koji su potom rešili da raskinu saradnju s mladom pevačicom – rekao je izvor blizak „ružičastoj televiziji“, a prenosi Kurir.

Gabrijela Pejčev novinarima je rekla da nije tačno da više ne sarađuje s Pinkom, ali da postoji mogućnost da o tome još nije obaveštena!
– Nije tačno da su mi raskinuli ugovor – rekla je Gabrijela za Kurir.

loading...