FLORIJAN JE NAHVALIO CECU: A evo šta je pevačica rekla o zgodnom manekenu!

987
SHARE

Svetlana Ceca RažnatovićSKANDAL – Popularna pevačica održala promociju spota za pesmu „Anđeo drugog reda“,

Svetlana Ceca Ražnatović je na promociju spota došla u društvu manekena Florijana Munteanua.

Pevačica je s njim na ostrvu Mamula snimila seksi i provokativne scene za potrebe spota, a mediji su je odmah počeli povezivati s ovim atraktivnim Rumunom.

Nije mi prvi put da me spajaju s nekim. Za mene je ovo samo poslovni korak, a šta će ko da kaže, više me ne zanima. Mogu samo da zahvalim Florijanu na komplimentima koje mi je uputio, pročitala sam i potpuno mu verujem (smeh).

On je sjajan momak, izuzetno lepo izgleda i atraktivan je. Ima fenomenalno telo i lep je momak. Retko se nađe da bude i lep i zgodan, što bi mi žene rekle – savršen. Imali smo priliku da se družimo na snimanju spota, koje je trajalo 48 sati. Mnogo mi je drago što je posetio Beograd da malo upozna naš mentalitet i ljude. Mada, njemu ovo nije ništa strano jer je on iz Rumunije, roditelji mu tamo žive”, rekla je Ceca za Kurir.

 

Popularni maneken je u izjavi za Kurir otkrio kako je došlo do saradnje s folk pevačicom:

“U Beogradu sam drugi put, dolazio sam ovde. Cecin saradnik je video moje fotografije na Instagramu i kontaktirao sa mnom. Pitao me je da li bih učestvovao u spotu, a ja sam naravno pristao. Ceca je jedna od najlepših žena koju sam sreo”, rekao je Florijan.

 

loading...