FILIP HVALI SVOJU DRAGU Aleksandra je dama i bez gaćica!

1725
SHARE

Aleksandra Prijović i Filip ŽivojinovićSKANDAL – Popularni par Aleksandra Prijović i Filip Živojinović privlače veliku pažnju gde god da se pojave.

Na jednoj nedavnoj proslav mnoge zvanice su im delile komplimente na račun odevnih kombinacija, a Filip je u izjavi za „Alo!“ prokometarisao izazovnu Aleksandrinu toaletu,.

Popularna pevačica je svima u blizini govorila da ispod nje ne nosi donji veš.

Aleksandra izgleda fenomenalno večeras, obukla se za deset. Čak i kad nema gaćice ispod haljine, ona to nosi damski – pohvalio je sin bivšeg tenisera Bobe Živojinovića svoju partnerku.

– Ne kritikujem Aleksandru. Nema potrebe, divna je devojka. Desi se da joj dam pokoju konstruktivnu kritiku da bi napredovala i bila još bolja kad je posao u pitanju ili nešto drugo – rekao je Filip.

– Filip je zaista dečko za poželeti, nemam šta da mu zamerim i ne bih mu uputila nikakvu kritiku – kaže ona.
Malo, malo, pa u medijima izađe neka negativna priča o ovo dvoje zaljubljenih, ali oni se vode krilaticom: „Neka se piše šta god, samo da je slika lepa i što veća.“

– Svako treba srcem da uđe u neku vezu ako to već odluči i treba da bude u tome 100 odsto. Svi negativni tekstovi koj su izlazili o nama su vremenom našu vezu ojačali, ona je moj izbor, ja sam njen, mi od toga ne bežimo. Rodio se taj balkanski inat u nama u međuvremenu, pa kad napišu nešto ružno, onda mi kažemo: „E, baš sad nećemo da se posvađamo“. Samo neka pišu, mi se volimo i to je najbitnije – istakao je Živojinović.

Prelepo vece… 😍😍😍😍😍😍

Videozapis objavljuje Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

loading...