Farmer priznao da ga opasno privlači Jelena Golubović VIDEO

562
SHARE

Skandal, skandal, skandal novine, skandal rs, magazin skandal, NOVI SCANDAL, novine scandal, Scandal, SCANDAL NOVINE, SCANDAL VESTI, Skandal, SKANDAL NOVINE, SKANDAL TABLOID, SKANDAL VESTI, vesti skandal, www skandal, скандал, skandal, skandal novine, scandal novine, novine skandal, skandal tabloid, skandal magazin, ekskluziv novine, skandal vesti, magazin skandal, Srpske Novine Skandal, www.skandal, TELEGRAFSKANDAL – Mnogima nije jasno kako ućesnik rijalitija Farma,Miki Mećava do sada nije prešao granicu sa Jelenom Golubović.

Naime, Milan Đorđević Crni je pitao Jelenu kako je moguće da Miki nema seksualne pretenzije prema njoj. Crni je izjavio da bi on iskoristio priliku, te imao seks sa njom u hotelu da je bio na pevačevom mestu.

“Miki je, za početak, viši od tebe i ja volim visoke i korpulentne. Drugo, on i ja smo prijatelji, a ti sa mnom hoćeš da šetaš zbog drugih stvari. Ti prema meni imaš seksualne pretenzije, a on nema”, rekla je Jelena Golubović.

“Što mene dovodi zaista u pitanje da li je on normalan. Kako je moguće da muškarac njegovih godina kad vidi damu poput tebe boravi u tvom krevetu i da nema pretenzije”, prekinuo ju je Crni.

Pogledajte priloženi video i kako je to izgledalo:

loading...